Fira på en (egen) folkfest nära dig den 6 juni

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Okategoriserade

Fira Motorhistoriska dagen tillsammans med hela Sverige i år! Om än på var sitt håll. Motorhistoriska Riksförbundet uppmanar alla ägare av historiska fordon att följa beslut, anvisningar och rekommendationer från myndigheterna. Även i samband med firandena av Motorhistoriska dagen. – I år får man fira Sveriges rullande kulturarv mer på egen hand då det traditionella firandet den 6 juni påverkas av restriktioner med anledning av covid-19, säger MHRFs förbundsordförande Kurt Sjöberg.Trots det enskilda firandet kan det bli en stor gemensam folkfest. Inför 6 juni kommer MHRF lansera en Facebook-sida där alla får vara med genom att lägga in bilder och filmer som visar firandet av det fordonshistoriska kulturarvet. Arrangörstävlingen som hålls i samarbete med Nostalgia Magazine kommer dock bli annorlunda i år. 
– Priser kommer att delas ut precis som tidigare, men i år är allmänheten juryn genom att gilla de inlägg som görs på sidan, förklarar Kurt Sjöberg. 

Besök mhrf.se/6juni för mer information. Läser du detta efter firandet? Stoppdatum för att lägga in ditt firande är den 15 juni. Röstningen med gilla-markeringar kan göras månaden ut!

Göran Schüsseleder kommunikatör MHRF

PS: Ni är förstås minst lika välkomna att skicka in bilder för publicering i Sonettvärlden till mailadressen: skaven@comhem.se
Berätta gärna var bilden/bilderna är tagna.