INSTÄLLT/Saab-kväll vid Årstaviken den 22 juni

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Okategoriserade

På måndagskvällarna anordnar Automobilhistoriska klubben informella träffar vid Årstaviken, ett par hundra meter bakom Eriksdalsbadet i Stockholm. Varje måndag har ett bilmärke som tema och måndagen den 22 juni är det Saab som står på tur att träffas. Träffen börjar vid 18-tiden men man kommer när det passar en själv. Vid 20-tiden börjar folk åka därifrån.

För er som inte varit där förut så är det enkelt att hitta. Man åker ner dit från den lägsta Skanstullsbron, samma nedfart som till Eriksdalsbadet som man åker förbi. Då kommer man efter ett par hundra meter till Årstavikens Segelsällskap (se kartan). Där ser ni alla bilar parkerade, så ingen risk att köra för långt. Alternativt kollar ni på www.hitta.se
Även om varje måndag har ett tema så dyker det ofta upp andra märken vilket gör kvällen mer variationsrik. Blir ni hungriga eller bara sugna på en glass så finns det en restaurang mellan parkeringen och vattnet. Där kan man också kolla alla båtar som passerar, bara det är värt vägen till måndagsträffarna.