Saabkväll vid Årstaviken 2021

På måndagskvällarna har Automobilhistoriska klubben arrangerat träffar vid Årstaviken, ett par hundra meter bakom Eriksdalsbadet i Stockholm (se nedanstående karta, klicka på den om du vill se mer detaljer). På grund av pandemin är i år träffarna mer informella. Varje måndag har ett bilmärke som tema och måndagen den 21 juni är det Saab som gäller.

Träffen börjar vid 18-tiden men man kommer när det passar en själv. Vid 20-tiden börjar folk åka därifrån. För er som inte varit där förut så är det enkelt att hitta. Man åker ner dit från den lägsta Skanstullsbron, samma nedfart som till Eriksdalsbadet som man åker förbi. Då kommer man efter ett par hundra meter till Årstavikens Segelsällskap. Där ser ni alla bilar parkerade, så ingen risk att köra för långt. Alternativt kollar ni på www.hitta.se
Även om varje måndag har ett tema så dyker det ofta upp andra märken vilket gör kvällen mer variationsrik. Blir ni hungriga eller bara sugna på en glass så finns restaurang Skrovet mellan parkeringen och vattnet. AHK ber de som kommer att hålla avstånd, inte samlas för många på samma plats och rätta sig efter Folkhälsomyndighetens råd.