Vår/årsmötet 2020 uppskjutet

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Årsmöte

Styrelsen har ordet!

Please note that due to the situation with Coronavirus, we postpone our annual/spring meeting to the autumn. When we know a new date, we will inform you.

På vårt senaste styrelsemöte var huvudfokus på planeringen av vårt vår/ årsmöte i trakterna runt Västerås med besök på MC Collection på Tidö slott.
Vid det tillfället var inte Covid-19 något större problem men tiden där- efter har visat på en större spridning. Därför har styrelsen i Club Sonett Sweden tagit beslutet att ställa in vår/årsmötet den 23 maj.

Anledningen är spridningen av coronaviruset. Vi har alla ett ansvar för varandra att inte sprida smittan vidare och många av våra medlem- mar och förtroendevalda utgör en extra utsatt riskgrupp som vi natur- ligtvis vill värna om. Styrelsen anser att det därför är viktigt att undvika sammankomster och möten som inte är absolut nödvändiga.

Nytt datum för årsmötet kommer att meddelas genom vår hemsida och i Facebookgruppen samt med ett personligt utskick till alla medlemmar. Vi beklagar verkligen detta men planeringen är att hålla samma möte fast på höstkanten när allt har blivit normalt.

Om det är några medlemmar som vill ha informationen om ny tidpunkt för årsmötet via e-post: skicka in ett meddelande via info@sonettclub.se så lägger vi upp en adresslista och skickar ut när vi vet mer.

Under tiden kommer vi i styrelsen fortfarande att jobba med att pro- ducera Sonettvärlden och att sälja reservdelar till er medlemmar.