Har du intresse för Saab och framför allt Saab Sonett, är du välkommen att bli medlem i Club Sonett Sweden. Det finns inget krav på att man måste äga en Sonett, men du ska ha ett intresse för modellen.

Som medlem kan du köpa reservdelar till din Sonett från klubbens reservdelslager.

Du blir också medlem i MHRF. Om du har ett fordon i originalskick kan du teckna en MHRF-försäkring.

Du får även klubbtidningen Sonettvärlden fyra gånger per år.

Medlemsavgiften är 350 kr/år. För utländska medlemmar är avgiften densamma.

Medlem blir du enklast genom att betala medlemsavgiften till klubbens PlusGiro 35 87 30-0. Skriv ”Ny medlem” i meddelandefältet. Namn och adress får vi normalt med kontoutdraget från Nordea.

Om du betalar efter 1 november, gäller medlemsavgiften för nästa år.

Den information vi önskar få från dig, om möjligt med e-post, är namn, adress, e-postadress och telefonnummer, samt eventuellt innehav av Saab Sonett. Speciellt ber vi dig ange modell, årsmodell, chassinummer, registreringsnummer och färg. Skicka informationen till klubbens kassör. Du hittar kontaktuppgifter till kassören på sidan Kontakt.
Har du frågor om medlemskap i Club Sonett Sweden kan du kontakta vår kassör. Du hittar kontaktuppgifter till kassören på sidan Kontakt.

Har du generella frågor kan du kontakta klubbens sekreterare. Du hittar kontaktuppgifter till sekreteraren på sidan Kontakt.

Har du någon i din familj som vill bli medlem i Club Sonett Sweden? Klubben kan numera erbjuda familjemedlemskap. Avgiften är bara 50 kr/år; man räknas som medlem i MHRF och har möjlighet att teckna en MHRF-försäkring om man har ett lämpligt fordon. Kravet är att man bor på samma adress som en fullbetalande medlem och man får ingen egen klubbtidning.