Du visar för närvarande CSS inleder samarbete med SportFabriqen

CSS inleder samarbete med SportFabriqen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Okategoriserade

Klubben kan nu presentera en klubbshop i samarbete med SportFabriqen. Fördelen med detta upplägg är att klubbens medlemmar kan erbjudas ett stort urval av olika kläder och accessoarer utan att vi behöver lagerlägga alla olika storlekar i olika färger och därmed riskera hyllvärmare.
Det är viktigt att när man lägger en order, är medveten om att det ej går att returnera ett broderat eller tryckt plagg då dessa tillverkas efter inkomna beställningar och inte heller lagerförs med våra loggor hos SportFabriqen. När ni besöker shopen så kommer ni att finna att även den tidigare loggan finns att välja på i ett antal olika artiklar under menyn RETRO.
För att se villkor, kan ni klicka på följande länk https://sportfabriqen.se/villkor-info.html.
Order och betalning sker direkt till SportFabriqen och inte till Club Sonett Sweden.
Om du vill se på sortimentet eller lägga en order går du in på: sportfabriqen.se. Sedan scrollar du ner till du finner vår klubblogga och under den står det ”Club Sonett Sweden”. Tryck sedan på loggan så ser du de varor vi tillsammans med SportFabriqen har valt ut.

Du kan även göra en beställning genom att klicka på följande länk https://sportfabriqen.se/butiker/svenska-sonettklubben.html eller via https://sonettclub.se och välja menyn ”Profilkläder etc.”.