Du visar för närvarande Ny webbutik för reservdelar

Ny webbutik för reservdelar

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Okategoriserade

Idag 22 mars 2022 introducerar Sonett Club Sweden en ny webbutik för beställning av reservdelar till Saab Sonett. Vi har samlat alla artiklar i en reservdelslista som även inkluderar bilder för de flesta artiklarna. I listan kan man direkt lägga artiklar man vill beställa i en varukorg, för att sedan gå vidare. När man är nöjd med de artiklar man vill beställa, fyller man i sina kontaktuppgifter, samt uppgifter om Sonetten de ska användas för.
Beställningar kan göras av alla som är medlemmar i Club Sonett Sweden, men även medlemmar i Svenska Saabklubben kan beställa reservdelar (dock begränsat till köp av nytillverkade delar).
När man är klar med dessa uppgifter, går man vidare och skickar in beställningen. Vår reservdelsförvaltare kommer då att ta hand om den. När beställningen är paketerad skickas en faktura (vid större belopp), med information om frakt och betalning, till den angivna e-postadressen för förskottsbetalning. Vid mindre beställningar skickas varorna och fakturan bifogas paketet.
I själva webbutiken kan man klicka på ”Demo” under klubbens logotype för att se en liten video som går igenom hur webbutiken fungerar.